Close

Rendelés menete

 

Böngészés

A Webáruházunkban (Anaptár webáruház) való böngészéshez, valamint a honlap egyéb tartalmainak a megtekintéséhez nem szükséges regisztráció. Kivételt képeznek ez alól a már egy korábban létrejött megrendeléshez kapcsolódó oldalak (pl. cím megváltoztatása).

Regisztráció

A Webáruházunkban történő vásárláshoz regisztráció szükséges, melyre a termék megrendelése folyamán vagy a „Shop” oldalon a „My account” menüpontra kattintva van lehetőség. A regisztrációkor megadott adatok a Webáruházunkba történt belépést követően a „My account” menüpontban bármikor módosíthatók, kiegészíthetők.

Az oldal láblécében a „select currency” linkre kattintva lehetőség van a termék árát az euróban megadott ár mellett más pénznemben is kijelezni. Az eurótól eltérő kijelzett ár kizárólag tájékoztató jellegű, a Webáruház árai továbra is euróban számolódnak.

Kosár és megrendelés

A „Buy” gomb megnyomásával a „My Cart” oldalra jut ahol összegezve látható az összes összeállított lámpa. Amennyiben Ön rendelkezik érvényes digitális kuponkóddal, azt itt adhatja meg a kedvezmény érvényesítése érdekében. A szállítás költségéről lehetősége van már ezen az oldalon is tájékozódni, az oldal alján megadható ország és irányítószám adatok segítségével.

A „Proceed to checkout” gomb megnyomásával a megrendelés oldalra lép, ahol megadhatja a számlafizetői, illetve szállítási cím adatokat, továbbá itt van lehetőség az egyedi kérések, megjegyzések elküldésére is. Ezen az oldalon tudja kiválasztani az Önnek leginkább kényelmes fizetési megoldást. Csak minden szükséges adat megadása után véglegesíthető a megrendelés. A megrendelést követően e-mailben elküldésre kerül a létrehozott felhasználónév és jelszó, mellyekkel később bármikor be tud lépni a Webáruházunkba, és követni tudja megrendelését vagy módosítani tudja adatait.

A „Place order” gomb megnyomásával rögzíti megrendelését a rendszerünkben, valamint továbblép az Ön által kiválasztott fizetési módhoz tartozó oldalra, ahol további specifikus tájékoztatást kap a fizetés menetéről.

Útmutató a bankkártyás fizetéshez: Banki fizetési tájékoztató

Vásárlóinknak a megrendelés leadása után e-mailben visszaigazolást küldünk. Amennyiben vásárlás után követő 1 órában a visszaigazolás nem érkezik meg, kérjük ezt ügyfélszolgálatunkon jelezze. A megkezdett és folyamatban lévő megrendelések a „My cart” és a „My account” menüpont alatt folytathatók illetve követhetők.

A megrendelés, szállítás és fizetés további feltételeiről a Anaptár webshop mindenkor érvényes Általános szerződési feltételek (ÁSZF) rendelkezik.